Strukly®

Strukly®

fluxus budget logo

 

Strukly®

BUDGET

je linija smrznutih proizvoda izvedena iz tradicionalnih zagorskih štrukli po standardnoj recepturi, pripremljena za termičku obradu (kuhanje, gratiniranje) u konvektomatu. Vrijeme pripreme je ukupno 15 minuta ( 10 minuta kuhanja u pari na 105°C, 5 minuta gratiniranje na 250°C ).

U pripremi naših proizvoda koristimo samo najbolje sastojke koji se pripremaju dok su svježi kako bi se zadržali okusi i hranjive tvari, kao i vitamini i minerali. Naši proizvodi nude mogućnost brze pripreme ukusnog jela i vrhunski završni rezultat.

Strukly® Budget su proizvedeni od najkvalitetnijih sastojaka bez aditiva, bojila i konzervansa.

Strukly®

Budget
Pogledajte vrste i nadjeve

Strukly® sa svježim sirom

  • Bez aditiva, bojila i konzervansa 100% 100%
  • Kvalitetni sastojci s dokazivom sljedivosti 100% 100%

PRIJEDLOG

ZA SERVIRANJE

Štrukli sa povrćem na bijelom tanjuru

 

Detalji o proizvodu

Sirovi štrukli - smrznuti, u rinfuzi

Detalji za pripremu

10 minuta

kuhanje u pari na 105°C

5 minuta

pečenje na 250°C

Pripremiti u

konvektomatu

VRIJEME

PRIPREME

minuta

Prednosti

– kratko vrijeme od zamrzivača do stola
– standardna, visoka i ujednačena kvaliteta
– pogodnost kreiranja menija
– lepeza proizvoda

Smrznuti proizvodi Budget

Brza priprema u ugostiteljstvu, smrznuti proizvodi spremni za serviranje u kratkom vremenskom intervalu bez potrebnog kulinarskog predznanja. Svi proizvodi iz asortimana Fluxus d.o.o. su na razini kvalitete koja se očekuje kod a la carte i pansionske ponude najboljih hotela i restorana i ne sadrže aditive, bojila i konzervanse. Naša Budget ponuda kreirana je zbog onih koji za manje novca i vremena žele i dalje imati kvalitetan proizvod. Naši sastojci su svježe zamrznuti kako bi sačuvali ukus, svježinu i hranjive sastojke. Linija Budget sadrži slijedeće zamrznute proizvode:

Fluxus Pizzacut ® Budget

su smrznuti proizvodi od sirovog tijesta i ostalih kvalitetnih sastojaka, bez aditiva, bojila i konzervansa, predviđeni za pripremu na uobičajeni način u pizza pećima u trajanju 2-4′, ovisno o temperaturi peći. U našoj Pizzacut ponudi imamo: Cheez (Margherita), Hamie (Vesuvio) i Yummix pizzacut sa originalnom mješavinom tijesta dobivenom od biranih vrhunskih domaćih i talijanskih brašna, s umakom ukusnih pelat rajčica uzgajanih na mediteranu, kvalitetnim sirom, dalmatinskom pancetom i rezanom maslinom.

Strukly ® Budget (zagorski štrukli)

(zagorski štrukli) izvedeni iz tradicionalne zagorske recepture, spremni za brzu pripremu. Zamrznuti štrukli raznih nadjeva sa u slanoj kombinaciji sa svježim sirom. Naši Strukly ( štrukli ) Budget su pripremljeni za termičku obradu (kuhanje i gratiniranje) u konvektomatu i spremni su za serviranje u samo 15 minuta. Pravi okus zagorski štrukli kreiraran od samo najboljih svježih sastojaka zamrznutih kako bi očuvali svježinu i nutrijente.

 

Pogledajte sve proizvode linije Budget (kliknite na sliku za više):

 

Pizzacut sa maslinom na drvenom pladnju - Fluxus zamrznuti proizvodi BUDGET
Pizzacut
Budget
Štrukli sa povrćem - Fluxus zamrznuti proizvodi BUDGET
Strukly
Budget
Pizzacut sa maslinom na drvenom pladnju - Fluxus zamrznuti proizvodi BUDGET
Pizzacut
Budget
Štrukli sa povrćem - Fluxus zamrznuti proizvodi BUDGET - bez aditiva - kvalitetno - HORECA
Strukly
Budget