Soparnik®

Soparnik®

Heritage Specialties logo | Specijaliteti tradicionalne i povijesne kuhinje

Soparnik®

HERITAGE SPECIALTIES

Proizvodimo Soparnik® Heritage Specialties, izvorni soparnik u dimenziji ø45, kao izvedenica najbliže originalnom tradicijskom poljičkom soparniku čija je dimenzija ø100 cm. Proizvod je namjenjen za turističku promociju tradicionalne i povijesne Dalmatinske kuhinje te se preporuča priprema na ognjištu ili u krušnoj peći.

Soparnik® Heritage Specialties se proizvodi od najkvalitetnijih sastojaka bez aditiva, bojila i konzervansa.

Soparnik®

Heritage Specialties

Pogledajte vrste i nadjeve

Soparnik® Heritage Specialties tradicionalna receptura

  • Bez aditiva, bojila i konzervansa 100% 100%
  • Kvalitetni sastojci s dokazivom sljedivosti 100% 100%

PRIJEDLOG

ZA SERVIRANJE

Soparnik® - zamrznuto - smrznuto - Heritage Specialties - Tradicionalna kuhinja -brza priprema - fluxus- Heritage Specialties | Specijaliteti tradicionalne i povijesne kuhinje-proizvodi-kvalitetno-ukusno-horeca-catering-fastfood-croatia-zagreb
Detalji o proizvodu

soparnik, predpečen, smrznut

Proizvodi se u veličinama:

  • Soparnik® Heritage Specialties  ø45
Detalji za pripremu

2 minute

pečenje na 365°C

Pripremiti u

Krušnoj peći / ognjištu

VRIJEME

PRIPREME

minute

Prednosti

izvrstan specijalitet širokih mogućnosti – couvert, dessert, finger – food, takeaway

Smrznuti proizvodi Heritage Specialties

Specijalni program tradicionalnih zamrznutih proizvoda izvedenih iz hrvatskih tradicionalnih recepata širom lijepe naše. Brza priprema u ugostiteljstvu, smrznuti proizvodi spremni za serviranje u kratkom vremenskom intervalu bez potrebnog kulinarskog predznanja. Svi proizvodi iz asortimana Fluxus d.o.o. su na razini kvalitete koja se očekuje kod a la carte i pansionske ponude najboljih hotela i restorana i ne sadrže aditive, bojila i konzervansa. Naša Heritage Specialties ponuda kreirana je zbog onih koji za manje vremena žele i dalje imati kvalitetan proizvod. Naši sastojci su svježe smrznuti kako bi sačuvali ukus, svježinu i hranjive sastojke. Linija Heritage Specialties sadrži slijedeće zamrznute proizvode:

Soparnik ® ( Dalmatinski poljički soparnik ) Heritage Specialties

Proizvodimo Soparnik ® Heritage Specialties, izvorni soparnik u dimenziji ø45, kao izvedenica najbliže originalnom tradicijskom poljičkom soparniku čija je dimenzija ø100 cm. Proizvod je namjenjen za turističku promociju tradicionalne i povijesne Dalmatinske kuhinje te se preporuča priprema na ognjištu ili u krušnoj peći. Soparnik® Heritage Specialties se proizvodi od najkvalitetnijih sastojaka bez aditiva, bojila i konzervansa.

Casserole Creamstrukly ® (zagorski zapečeni štrukli u vrhnju) Heritage Specialties

Casserole Creamstrukly ® Heritage Specialties zapečeni štrukli u vrhnju su povijesno i tradicionalno jelo Hrvatskog zagorja. Proizvodi se po izvornoj recepturi sirovo i smrznuto, a najbolje se priprema u konvektomatu ili pećnici s parom. Servira se u porculanskoj posudici kao toplo predjelo ili malo jelo. Proizvod je namjenjen za turističku promociju tradicionalne i povijesne kuhinje Hrvatskog Zagorja te se preporuča završna priprema u krušnoj peći/zapeći 5′

Casserole Butterstrukly ® (zagorski zapečeni puter štrukli u vrhnju) Heritage Specialties

Casserole Butterstrukly ® „Zagreb“ Heritage Specilties (zapečeni puter štrukli „Zagreb“) je izvedenica povijesnog i tradicionalnog jela Hrvatskog Zagorja „zapečeni štrukli“ s dodatkom krušnih mrvica. Proizvodi se po izvornoj recepturi pečeni u pari i panirani, smrznuti, a priprema se odmrznuto u mikrovalnoj pećnici. Osobitost ovog proizvoda je u pogodnosti najbrže pripreme pojedinog obroka te serviranje u originalnoj keramičkog zdjelici s reljefnim natpisima „Zagreb“ i grb grada Zagreba što omogućuje i prodaju iste zdjelice kao suvenir i memorabilije na konzumaciju štrukli i posjetu Zagrebu.

 

Pogledajte ostale proizvode linije Heritage Specialties (kliknite na sliku za više):

 

Pizzacut sa maslinom na drvenom pladnju - Fluxus zamrznuti proizvodi BUDGET
Casserole Creamstrukly
Heritage Specialties
Pizzacut sa maslinom na drvenom pladnju - Fluxus zamrznuti proizvodi BUDGET
Casserole Butterstrukly
Heritage Specialties
Pizzacut sa maslinom na drvenom pladnju - Fluxus zamrznuti proizvodi BUDGET
Casserole Creamstrukly
Heritage Specialties
Pizzacut sa maslinom na drvenom pladnju - Fluxus zamrznuti proizvodi BUDGET
Casserole Butterstrukly
Heritage Specialties