Fluxus peciva®

Fluxus peciva®

fluxus gourmet logo

Fluxus peciva®

GOURMET

su sirova peciva vrhunske kvalitete , od izabranog i kvalitetnog brašna obogaćena samo najfinijim sastojicima, svježe zamrznuta i spremna za završnu pripremu odmah.

Priprema se u konvektomatu: 20' pečenje u pari na 180°C

Fluxus Gourmet® Peciva se proizvode od najkvalitetnijih sastojaka bez aditiva, bojila i konzervansa.

Fluxus peciva®

Gourmet
Pogledajte vrste i nadjeve

Fluxus Gourmet - Malo Pecivo sa šafranom
Fluxus Gourmet - Malo Pecivo sa špinatom
Fluxus Gourmet - Malo Pecivo sa maslinama

  • Bez aditiva, bojila i konzervansa 100% 100%
  • Kvalitetni sastojci s dokazivom sljedivosti 100% 100%

PRIJEDLOG

ZA SERVIRANJE

Peciva na bijelom tanjuru
Detalji o proizvodu

Fino pecivo od dizanog tijesta s umiješanim nadjevom, sirovi, u rinfuzi

Detalji za pripremu

20 minuta

pečenje u pari na 180°C

 

Pripremiti u

konvektomatu

VRIJEME

PRIPREME

minuta

Prednosti

– jednostavna i brza priprema
– standardna i visoka kvaliteta
– pogodnost za couvert, miniburgere i sl.

Smrznuti proizvodi Gourmet

Brza priprema u ugostiteljstvu, smrznuti proizvodi spremni za serviranje u kratkom vremenskom intervalu bez potrebnog kulinarskog predznanja. Svi proizvodi iz asortimana Fluxus d.o.o. su na razini kvalitete koja se očekuje kod a la carte i pansionske ponude najboljih hotela i restorana i ne sadrže aditive, bojila i konzervanse. Naša Gourmet ponuda sadrži slijedeće zamrznute proizvode:

Strukly Gourmet ( štrukli ) je linija sirovih smrznutih proizvoda izvedena iz tradicionalnih zagorskih štrukli po posebnoj recepturi s bogatim nadjevom, pripremljena za termičku obradu (kuhanje, gratiniranje) u konvektomatu. Tradicionalna receptura Zagorja i pažljivo odabrani svježe zamrznuti sastojci daju našem proizvodu pravi okus zagorskih štrukli. Završna obrada ostaje na vašoj mašti, a nudimo Vam izbor između raznih slatkih i slanih kombinacija.

Butterstrukly Gourmet (zagorski puter štrukli) izvedeni iz tradicionalne zagorske recepture, panirani maslacem i krušnim mrvicama. Zamrznuti štrukli raznih nadjeva sa u slatkoj i slanoj kombinaciji. Naši puter štrukli Gourmet su pripremljeni za termičku obradu (kuhanje i gratiniranje) u konvektomatu i spremni su za serviranje u samo 15 minuta. Pravi okus zagorski puter štrukli kreiraran od samo najboljih svježih sastojaka zamrznutih kako bi očuvali svježinu i nutrijente.

Cushiony Gourmet su linija jastučića – vrhunskih, sirovih, svježe smrznutih proizvoda izvedena iz tradicionalnih zagorskih štrukli ali od dizanog tijesta, po posebnoj recepturi, optimirana za termičku obradu (pečenje) u konvektomatu bez prethodnog odmrzavanja. Nudimo razne nadjeve naših zamrznutih jastučića (tradicionalni zagorski štrukli, ali od dizanog tijesta). Koristimo samo najbolje sastojke bez konzervansa, bojila i aditiva.

Peciva Gourmet su sirova peciva vrhunske kvalitete , od izabranog i kvalitetnog brašna obogaćena samo najfinijim sastojicima, svježe zamrznuta i spremna za završnu pripremu odmah. Koristimo samo najbolje brašno i sirovine vrhunske kvalitete kako bi olakšali i ubrzali posao restoranima, hotelskim kuhinjama koji zahtjevaju vrhunske proizvode od kvalitetnih sirovina, koji mogu biti spremni u kratkom vremenskom intervalu. Naša peciva su spremna za serviranje u samo 20 min.

Pogledajte ostale proizvode linije Gourmet (kliknite na sliku za više):

 

Butterstrukly na bijelom tanjuru
Butterstrukly
Gourmet
Štrukli sa povrćem na plavom tanjuru
Strukly
Gourmet
Cushiony na bijelom tanjuru
Cushiony
Gourmet
Butterstrukly na bijelom tanjuru
Butterstrukly
Gourmet
Štrukli sa povrćem na plavom tanjuru
Strukly
Gourmet
Cushiony na bijelom tanjuru
Cushiony
Gourmet