Butterstrukly®

Butterstrukly®

fluxus gourmet logo

 

Butterstrukly®

GOURMET

su linija sirovih smrznutih proizvoda izvedena iz tradicionalnih zagorskih štrukli paniranih maslacem i krušnim mrvicama, proizvedena po posebnoj recepturi, pripremljena za termičku obradu (kuhanje i gratiniranje) u konvektomatu. Vrijeme pripreme je ukupno 15 minuta (10 minuta kuhanje u pari na 105°C, 5 minuta gratiniranje na 250°C).

Butterstrukly® Gourmet su proizvedeni od najkvalitetnijih sastojaka bez aditiva, bojila i konzervansa.

Butterstrukly®

Gourmet
Pogledajte vrste i nadjeve

Butterstrukly® sa svježim sirom
Butterstrukly® s povrćem
Butterstrukly® sa svježim sirom i šunkom
Butterstrukly® s gljivama i krumpirom

  • Bez aditiva, bojila i konzervansa 100% 100%
  • Kvalitetni sastojci s dokazivom sljedivosti 100% 100%

PRIJEDLOG

ZA SERVIRANJE

Butterstrukly na bijelom tanjuru

 

Detalji o proizvodu

panirani štrukli, sirovi, smrznuti, u rinfuzi

Detalji za pripremu

10 minuta

kuhanje u pari na 105°C

5 minuta

pečenje na 250°C

Pripremiti u

konvektomatu

VRIJEME

PRIPREME

minuta

Prednosti

– kratko vrijeme od zamrzivača do stola – standardna, visoka i ujednačena kvaliteta – pogodnost kreiranja menija – lepeza proizvoda

Smrznuti proizvodi Gourmet

Brza priprema u ugostiteljstvu, smrznuti proizvodi spremni za serviranje u kratkom vremenskom intervalu bez potrebnog kulinarskog predznanja. Svi proizvodi iz asortimana Fluxus d.o.o. su na razini kvalitete koja se očekuje kod a la carte i pansionske ponude najboljih hotela i restorana i ne sadrže aditive, bojila i konzervanse. Naša Gourmet ponuda sadrži slijedeće zamrznute proizvode:

Strukly Gourmet ( štrukli ) je linija sirovih smrznutih proizvoda izvedena iz tradicionalnih zagorskih štrukli po posebnoj recepturi s bogatim nadjevom, pripremljena za termičku obradu (kuhanje, gratiniranje) u konvektomatu. Tradicionalna receptura Zagorja i pažljivo odabrani svježe zamrznuti sastojci daju našem proizvodu pravi okus zagorskih štrukli. Završna obrada ostaje na vašoj mašti, a nudimo Vam izbor između raznih slatkih i slanih kombinacija.

Butterstrukly Gourmet (zagorski puter štrukli) izvedeni iz tradicionalne zagorske recepture, panirani maslacem i krušnim mrvicama. Zamrznuti štrukli raznih nadjeva sa u slatkoj i slanoj kombinaciji. Naši puter štrukli Gourmet su pripremljeni za termičku obradu (kuhanje i gratiniranje) u konvektomatu i spremni su za serviranje u samo 15 minuta. Pravi okus zagorski puter štrukli kreiraran od samo najboljih svježih sastojaka zamrznutih kako bi očuvali svježinu i nutrijente.

Cushiony Gourmet su linija jastučića – vrhunskih, sirovih, svježe smrznutih proizvoda izvedena iz tradicionalnih zagorskih štrukli ali od dizanog tijesta, po posebnoj recepturi, optimirana za termičku obradu (pečenje) u konvektomatu bez prethodnog odmrzavanja. Nudimo razne nadjeve naših zamrznutih jastučića (tradicionalni zagorski štrukli, ali od dizanog tijesta). Koristimo samo najbolje sastojke bez konzervansa, bojila i aditiva.

Peciva Gourmet su sirova peciva vrhunske kvalitete , od izabranog i kvalitetnog brašna obogaćena samo najfinijim sastojicima, svježe zamrznuta i spremna za završnu pripremu odmah. Koristimo samo najbolje brašno i sirovine vrhunske kvalitete kako bi olakšali i ubrzali posao restoranima, hotelskim kuhinjama koji zahtjevaju vrhunske proizvode od kvalitetnih sirovina, koji mogu biti spremni u kratkom vremenskom intervalu. Naša peciva su spremna za serviranje u samo 20 min.

Pogledajte ostale proizvode linije Gourmet (kliknite na sliku za više):

 

Cushiony na bijelom tanjuru
Cushiony
Gourmet
Štrukli sa povrćem na plavom tanjuru
Strukly
Gourmet
Peciva na bijelom tanjuru
Peciva
Gourmet
Cushiony na bijelom tanjuru
Cushiony
Gourmet
Štrukli sa povrćem na plavom tanjuru
Strukly
Gourmet
Peciva na bijelom tanjuru
Peciva
Gourmet